© 2014   
       

Dine & Dance 2022
Klik voor meer info

Valentijn 2022
Klik voor meer info (PDF)

   

Experimenteren met smaken & presentaties

Het sprookje wordt nog mooier als je merkt dat ook het culinaire luik gewoonweg subliem is. Michel Foets is een man die durft experimenteren met smaken, combinaties en originele presentaties. Dit levert verrassende resultaten op bij kwaliteitsvolle, verse producten en alles, tot de chocolaterie toe, wordt zelf bereid.

Regelmatig volgt de zaakvoerder workshops in binnen- en buitenland. Die uitdagingen en ervaring is nodig. Het vuur moet steeds blijven. Michel Foets studeerde in 1989 af aan de befaamde hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde, volgde hotelmanagement in Brussel en werkte in meer dan 10 restaurants in binnen- en buitenland, waaronder enkele sterrenrestaurants.

"Meermaals heb je zo'n fantastische avond waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ons team speelt op topniveau, ik ben in mijn sas en de gasten enthousiast. Daar krijg je als chef nooit genoeg van. Nadien kan ik er nog dagen op teren. In mijn jongere jaren was dat euforische gevoel een perfect alibi om eens flink door te zakken. Tegenwoordig ben ik al blij dat ik af en toe kan genieten met mijn gezin."