Gastronomisch en culinair subliem

Bij Ten Huize Foets gaat het sprookje verder wanneer je beseft dat ook het culinaire aspect gewoonweg subliem is. Michel Foets is een man die niet bang is om te experimenteren met smaken, combinaties en originele presentaties. Hij gebruikt kwaliteitsvolle, verse producten en bereidt alles zelf, tot aan de chocolaterie toe. Het resultaat? Verrassende en overheerlijke gerechten die ook je smaakpapillen doen dansen van genot.

Een topchef die zichzelf blijft verbeteren

Om zijn passie voor gastronomie en gastvrijheid nog verder te ontwikkelen, volgt Michel regelmatig workshops in binnen- en buitenland. Hij daagt zichzelf voortdurend uit om vernieuwend te blijven en het vuur te behouden. Michel Foets studeerde in 1989 af aan de befaamde hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde, volgde hotelmanagement in Brussel en werkte in meer dan 10 restaurants in binnen- en buitenland, waaronder enkele sterrenrestaurants.

Michel Foets en zijn passie voor het vak

Michel Foets deelt zijn passie voor gastronomie met zijn team en samen zorgen ze voor topkwaliteit op elk evenement. "Meermaals heb je zo'n fantastische avond waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ons team speelt op topniveau, ik ben in mijn sas en de gasten enthousiast. Daar krijg je als chef nooit genoeg van. Nadien kan ik er nog dagen op teren. In mijn jongere jaren was dat euforische gevoel een perfect alibi om eens flink door te zakken. Tegenwoordig ben ik al blij dat ik af en toe kan genieten met mijn gezin."

Een droomlocatie in Mol

Bij Ten Huize Foets geniet je niet alleen van een prachtige locatie en een gepassioneerd team, maar ook van overheerlijke gerechten die met liefde en vakmanschap zijn bereid. Laat je zintuigen prikkelen en ontdek de culinaire hoogstandjes van Michel Foets en zijn team. Neem vandaag nog contact met ons op of kom eens kennismaken en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.
Bekijk ook... Feestzaal Lommel Feestzaal Kasterlee Feestzaal Leopoldsburg Feestzaal Limburg