Uw trouwfeest in grandeur bij feestzaal Ten Huize Foets tussen Mol en Geel

 

Laat je betoveren door de prachtige uitstraling van het riante herenhuis in Millegem, net op de grens tussen Mol en Geel en gelegen naast de kerk. Of het nu gaat om een event, huwelijksfeest of verjaardag, bij Michel Foets is het altijd feesten in grandeur.

Dit imposante gebouw huisvest een stijlvolle locatie voor feesten en seminaries, met een kasteelzaal die tot de verbeelding spreekt, een grote oranjerie, een betoverende tuin, een romantische bruidskamer en een wijnkelder met de meest schitterende wijnen die rechtstreeks worden geïmporteerd onder eigen accijnsnummer.
Feestzaal voor trouwfeest in Mol of Geel"Als ervaren team verzorgen wij ook feesten op een locatie naar jouw keuze. Al sinds 1995 zorgen wij ervoor dat elk feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt."
Feesten in Grandeur in onze feestzaal tussen Mol & Geel

Bij Ten Huize Foets beleef je een unieke ervaring, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Neem vandaag nog contact met ons op of kom eens kennismaken en ontdek hoe wij jouw feest tot in de puntjes kunnen verzorgen, of je nu kiest voor onze prachtige locatie voor uw trouwfeest in Mol of voor een locatie naar keuze.

Laat je betoveren door onze passie voor gastronomie en gastvrijheid en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring.Bekijk ook... Gastronomisch feest Gastronomisch event Diner private banking Uitvaart ceremonie Gastronomisch verjaardagsfeest