Wat is een gastronomisch event?

Een gastronomisch event is een gelegenheid waarbij de focus ligt op het serveren van verfijnde en smaakvolle gerechten, bereid met liefde en vakmanschap. Ten Huize Foets in Mol is een voorbeeld van een locatie die dergelijke gastronomische evenementen organiseert.

Zaakvoerder en chef Michel Foets staat zelf aan het fornuis en zijn ervaring en passie zorgen voor onvergetelijke feesten en culinaire hoogstandjes. Gasten kunnen zich laten verrassen door de verfijnde gastronomie en genieten van de sfeervolle ambiance in de prachtige locatie van Ten Huize Foets.
Gastronomisch event

Andere mogelijkheden voor uw events bij Ten Huize Foets

Om een unieke beleving te creëren voor elk event, biedt Ten Huize Foets diverse extra's aan, zoals een champagnebar waar gasten kunnen genieten van verfrissende bubbels, een live kok die ter plekke gerechten bereidt en presenteert, een sushi-chef die indrukwekkende sushi-creaties maakt, of een DJ die zorgt voor een swingende sfeer en een onvergetelijke avond.

Met hun aandacht voor detail en passie voor gastronomie zorgt Ten Huize Foets ervoor dat elk event een onvergetelijke ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Kom langs of neem contact op

Bekijk ook... Feestzaal Lommel Feestzaal Kasterlee Diner private banking Uitvaart ceremonie Gastronomisch verjaardagsfeest